Ontslagen of ontslag dreigt, wat nu?

Stichting Rechtswinkel Bijlmermeer maakt vanaf nu gebruik van de tools van Mag Ontslag, ontwikkeld door Arbeidsmarktresearch van Universiteit van Amsterdam. Op de site vind u tools die werknemer en werkgever kunnen helpen bij het bepalen van hun rechtspositie bij ontslag.

Door gebruik te maken van de tools kunnen wij werknemers nog beter adviseren bij vragen over een (dreigend) ontslag wegens bijvoorbeeld bedrijfseconomische redenen of een verstoorde arbeidsverhouding. De samenwerking sluit aan bij de doelstelling van Mag Ontslag, namelijk het vergroten van de toegankelijkheid van het recht.

Bedankt Arbeidsmarktresearch, dat Stichting Rechtswinkel Bijlmermeer gebruik mag maken van jullie tool!


Voor meer info:

http://www.magontslag.nl 

 

EERSTERECHTSHULP.NL

 

Eersterechtshulp.nl is een online juridisch platform opgericht om juridische hulp voor meer mensen betaalbaar en toegankelijk te maken. Eersterechtshulp.nl biedt de mogelijkheid om anoniem op ieder gewenst moment online juridische informatie in te winnen door gratis een advocaat te raadplegen, verzet in te stellen tegen een strafbeschikking of gratis een schadevergoeding aan te vragen als iemand onterecht heeft vastgezeten.

 

Voor meer informatie : www.eersterechtshulp.nl